Joakim fra Harstad nyter suksess i Fredrikstad: - På god vei mot noe stort

Fredrikstad FK er på full vei tilbake dit mange mener de hører hjemme etter flere sesonger på tredje øverste nivå. Det skal harstadværingen Joakim Klæboe ha en god bit av æren for.

LOKOMOTIV: Joakim Klæboe (nr. to fra høyre) har opplevd en voldsom suksess siden han sluttet seg til Fredrikstad Fotballklubb som assistenttrener under hovedtrener Bjørn Johansen (t.h.). Til nå har sesongens fire første kamper i 1.-divisjon betydd like mange seirer for den tradisjonsrike klubben. Foto: Fredrikstad FK 

sport

For etter at Klæboe forlot jobben som assistenttrener i Kristiansund til fordel for assistenttrenerjobben hos fotball-aristokratene fra «Plankebyen», har det virkelig skutt fart i retning av den tidligere storhetstida til klubben. Under ledelse av TIL-legenden Bjørn «Bummen» Johansen har han vært med på et løft som har skapt fotballfeber byen ved utløpet av Glomma.

– Det har blitt gjort en langsiktig jobb over tid i byen som jeg mener at vi er i ferd med se resultatene av nå. Her har man skapt en kontinuitet som er et resultat av at man har vært nøye i arbeidet som har blitt gjort. Det er en jobb som ble påbegynt lenge før både Bjørn og jeg kom inn i klubben, sier Klæboe.