Medkila IL har fått svar på alle prøver: – På en måte er vi lettet

Også de tre siste svarene var negative. Foreløpig er det én smittet i Medkila IL, men klubben og alle i karantene er på tå hev.

TROPPEN: Medkila ser foreløpig ut til å slippe unna med kun det ene smittetilfellet. Her er troppen før sesongstart - med munnbind i henhold til protokoll for smittevern. Bak fra venstre: Margunn Haugenes (hovedtrener), Line Anita Nermark (spillerutvikler/spilleransvarlig), Sara Berntsen, Ida Nylund, Natalie Dyring Hansen, Mette Skau, Miriam Vilnes Mjåseth, Sigrun Linaker Dybvik, Liv-Solveig Miklegard, Sarah Bendiksen (hospitant), Agnethe Mathisen, Kim Dolstra, Matias Olsen (fysisk trener) og Roy Berntsen (assisterende trener). Foran fra venstre: Kajsa Hveding Grønvold (hospitant), Sarah Martinussen, Lotte Fossem, Frida Nordgård Larsen, Emma Sjåfjell, Amalie Lian (hospitant), Hanne Larsen, Andrea Pålsdatter Hunstad, Maria Min Xiu Sørenes og Helene Alsos Höglin (hospitant). Ida Fjordbakk, Silje Johansen, Emilie Dahl og Mathilde Karlsen var ikke til stede da bildet ble tatt.   Foto: Frank R. Roksøy

sport

Medisinsk ansvarlig for Medkilas 1.-divisjonslag i fotball, Matias Olsen, bekreftet tirsdag formiddag at han har mottatt svar fra de tre spillerne som har ventet lengst på sine svar etter koronatestingen ved luftveisklinikken på Gansås søndag.

Samtlige 22 i reisefølget til kampen mot Fløya i Tromsø søndag, samt spillere og støtteapparat som ikke var en del av troppen, måtte testes. Bakgrunnen var mistanke hos en av dem, som ikke følte seg vel etter hjemreisen. Vedkommende tok en hurtigtest søndag. Den slo ut positivt. Ny hurtigtest ga samme svar. Dermed åpnet Harstad kommune testsenteret etter stengetid, og samtlige nærkontakter tilknyttet Medkilas 1.-divisjonslag ble sjekket.