- Dette var fryktelig kjedelig

Årets utgave av Landsturneringen 2021 er avlyst.

AVLYST: Verken Jannik Keesler og Harstad Tigers eller Harstad Funkies får delta på Landsturnering i år. Arkivfoto: privat 

sport

Det dreier seg om landets største arrangement for utøvere med utviklingshemming / nedsatt funksjonsevne. Ifølge den opprinnelige planen skulle turneringa ha vært avholdt i Kristiansand denne høsten. Nå er arrangementet flyttet ett år, slik at arrangementet nå skal arrangeres i samme by høsten 2022. Deltakerne konkurrerer enten innenfor fotball eller håndball.


Rapport fra innsiden: Stor innsats, lokal regnbyge og svette tigrer

Det var bare 18 grader ute. Likevel luktet det svidd i Hålogalandshallen. Årsak: Tigrene var løs.


– Det er veldig trist at vi må avlyse. Vi vet hvor mange spillere som hadde sett fram til å møte venner fra hele Norge her, sier generalsekretær i Norges Fotballforbund, Pål Bjerketvedt til fotball.no.