Skadeforfulgt storskårer i opptrening

Emilie Dahl ønsker å kjempe seg tilbake, men setter helsa og fotballglede først.

OPPTRENING: Emilie Dahl har opplevd to år hvor skadeproblemer har hindret henne i å komme tilbake til fotballen. Nå håper hun på at det skal være mulig å vende tilbake til laget. - Men nå handler det om å våre tålmodig, og å dyrke fotballgleden, sier Dahl. Her i samtale med trener Margunn Haugenes. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier spilleren selv, som er godt i gang med sin opptreningsfase etter at hun ved flere anledninger har røket ut med skader som har satt henne på sidelinja over lang tid. Nå er hun i ferd med å bygge seg opp. Men hun er fortsatt usikker på om det ender opp med en tilbakekomst på topp for Medkila i nærmeste fremtid.

– Akkurat nå er fokuset rettet mot å være tilbake på banen og å finne tilbake til fotballgleden. Det å være tilbake på trening er gøy. Så får vi ta det litt derfra, sier Dahl.