Har ikke tro på Medkila: – Overpresterte i fjor

Oddselskapene spår et fall for Medkila i 1.-divisjon.

FOR TYNT: Medkila har slitt i treningskampene før sesongstart, og levnes ikke håp om topplassering av oddselskaper. Bak fra venstre: Sara Berntsen, Sarah Martinussen, Silje Johansen, Mette Skau, Liv Solveig Miklegard og Kim Dolstra. Foran fra venstre: Miriam Vilnes Mjåseth, Frida Nordgård Larsen, Natalie Dyring Hansen, Ida Nylund og Hanne Larsen.  Foto: Medkila IL

sport

Sesongstarten er kommende mandag for fotballjentene fra Harstad, som reiser til Hamar for å møte Fart.

Medkila skal forsøke å følge opp fjorårets 2.-plass i 1.-divisjon. Den ga opprykkskvalifisering mot Kolbotn. Medkila vant på hjemmebane, men misset toppserieplassen på grunn av større tap i bortekampen enn seieren på Harstad stadion.