Slik var kampen da Medkila gikk på stortap

Medkila tapte 2-5 for divisjonskollega og fjorårets nestjumbo Fløya.

STARTELLEVER: Medkila stilte med følgende spillere fra start lørdag. Bak fra venstre: Sara Berntsen, Sarah Martinussen, Silje Johansen, Mette Skau, Liv Solveig Miklegard og Kim Dolstra. Foran fra venstre: Miriam Vilnes Mjåseth, Frida Nordgård Larsen, Natalie Dyring Hansen, Ida Nylund og Hanne Larsen.  Foto: Medkila IL

sport

Fotballjentene fra Harstad klarte på ingen måte å følge opp 1-0-seieren fra treningskampen mot Fløya 24. april da 1.-divisjonslagene møttes på Idrettsheia i Salangen lørdag.

Billige baklengs

Fløya tok ledelsen da 10 minutter var spilt. Laget spilte hurtig gjennom ledd og overrumplet et Medkila i ubalanse. Returløpene gikk for sakte da Sandra Simonsen ble spilt fri og kom alene mot Hanne Larsen. I slike situasjoner misser ikke den dyktige måljegeren. Heller ikke denne gang.