Derfor går Medkila i svart i over tre døgn

Nettsider blir ikke oppdatert før ved midnatt natt til tirsdag.

AKSJON: Medkila IL har satt stopp for publiseringer i sosiale medier i litt over tre døgn.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Det blir stille på sosiale medier som Instagram, Facebook og Twitter til og med 3 mai fra Medkila IL og de øvrige klubbene i toppfotballen for kvinner, bekrefter Kjersti Melkiorsen, salgs- og markedsleder i klubben. Blant annet medfører det at et prosjekt med daglig presentasjon av spillere, som også publiseres på ht.no og i Harstad Tidendes papirutgave, er satt på vent til tirsdag.

Følger engelsk toppfotball

En siste post, i svart bakgrunn med teksten #stopinlineabuse (stopp misbruk på nett), viser at 1.-divisjonsklubben fra Harstad er med på en kampanje. Interesseorganisasjonen Toppfotball Kvinner ønsker å bidra ved å rette søkelys på et problem som klubber og spillere sier er økende.