– Vi strakk oss langt

Bjørn Ludviksen mener at klubben har bedrevet en balansegang mellom tre ulike hovedinteresser i Kristian Lysvik-saken.

TILBUD: Bjørn Ludvigsen mener at klubben har strukket seg langt da de tilbød en utlånsavtale ut året, uten mulighet for å tilbakekalle sin målvakt, Kristian Lysvik. Men tilbudet ble forkastet. 

sport

Den 17-årige HIL-målvakten satte sitt navnetrekk på kontrakten i mai 2020. Da han ble sluppet på trening med Skånland OIF på høstparten, kom den første interessen fra Skånland. I mars hadde Lysvik bestemt seg for et klubbskifte til 3.-divisjonsklubben i nabokommunen. Men da valgte HIL å forholde seg til den signerte treårskontrakten med utløp i mars 2023.


Lysvik på Skånland-trening mandag kveld:

Kristian (17) truet med å legge opp om han ikke fikk bytte klubb – nå har HIL løst ham fra kontrakten

– Jeg er veldig glad for å endelig kunne trene for klubben som jeg ønsker å spille for.


– Det viktigste har vært å hensynta og ivareta spillerens interesser. Samtidig har vi også ønsket å hjelpe SOIF med sin keepersituasjon. Så er det også styrets plikt og ansvar å vurdere konsekvensene for HIL som klubb, sier Ludviksen.