Vurderer å ansette daglig leder når anlegget står klart

Sykkelparken skal i utgangspunktet driftes på dugnad, men en ansettelse kan tvinge seg fram.

FULL PAKKE: Slik ser tegningen ut for hele pakken med de allerede etablerte sykkelbanene, samt trafikkpark, servicehus, terrengstier, ferdighetspark og fristilsområde. Spørsmålet er om et så stort anlegg kan driftes på dugnad, eller om det må ansettes en daglig leder, pågår på ledernivå i sykkelklubben.  Foto: Velosolutions

sport

Det sier Stian K. Evensen, som er prosjektleder for Harstad Sykkelpark i Blåbærhaugen.

Han har allerede en toårig prosentstilling for 2021 og 2022, som ligger inne i budsjettene, når sykkelparken skal utvides fra dagens pumptracker til å bli et helhetlig anlegg med skogsløyper og stier, ferdighetsområder, trafikkgård med mer.