NM-arrangør vet ikke om de tør stole på denne maskinen

– Vi har plagdes mye med denne maskinen de siste årene. Og som NM-arrangør, så bør vi helt klart ha en maskin som står i stil med oppgaven.

TRÅKKE-TRØBBEL: Kilkameratenes tråkkemaskin begynner å bli noen år, hvor det også har vært nødvendig med hyppige reparasjoner. Nå ønsker leder Finn Håkon Jørstad, løypekjører Helge Iversen og det resterende idrettslaget å få en ny tråkkemaskin på plass i god tid før neste års norgesmesterskap. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier leder i IF Kilkameratene, Finn Håkon Jørstad. Han er meget klar over at det kun er ett år igjen til at norgeseliten skal innta Kilbotn skistadion for å kjempe om norgesmesterskap i langrenn. Om arrangørene skal kunne sørge for å få jobben gjort, er det viktig å ha utstyret i orden. Og når det kommer til tråkkemaskinen, så er nok ikke den noe som holder den nødvendige kvaliteten i øyeblikket.

– Vi ønsker å gå til anskaffelse av en ny tråkkemaskin. Det er en stor investering. Her trenger vi hjelp. Men vi tigger ikke etter almisser. Her blir vi nødt til å basere oss på et spleiselag, sier Jørstad.