Stor oppslutning i Medkila Skilags barnegrupper:

Langrenns-boom trass i katastrofal sesong

– Unna vei!

VEKST: Medkila Skilag fryktet at koronasituasjonen og manglende snø skulle føre til en krevende vinter. Men til tross for kun fire treninger med ski på beina denne sesongen har Medkila Skilags barne- og ungdomstrenere, Ida Elise Heiberg, Øyvind Marskar, Trond Hellefossmo og Runar Olsen har opplevd at barn og unge har kommet strømmende til det lokale skilaget. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det er torsdag ettermiddag i Folkeparken. Ute er det godt med minusgrader, og et vær som har fått de aller fleste til å hutre skikkelig. Det gjelder også Medkila Skilags trenere Runar Olsen, Trond Hellefossmo, Ida Elise Heiberg og Øyvind Marskar. Men for barna er det annerledes. De koser seg med å sette utfor nedover den lille bakken fra den første gapahuken og ned til startsletta. Det gjør de flere ganger, opp og ned. Hos dem er ikke været et tema.

– Det er gledelig at vi har så mye aktivitet i skilaget som vi har nå, sier Marskar.