Toppfotballen må smøre seg med tålmodighet

Medkilaleder Ole-Martin Linaker bekrefter at klubbens kvinnelag må utsette seriestarten.

STYRELEDER Ole-Martin Linaker. 

sport

VG kunne i går ettermiddag presentere informasjon som er dårlig nytt for fotballklubbene som går under toppidrettsparolen. Etter det avisen erfarte, ville årets seriestart for toppserien bli utsatt. Det kunne også leder i Medkila IL, Ole-Martin Linaker bekrefte:


Slik reagerer lederne på regjeringens tiltak

Fotballsesongen må trolig utsettes, og håndballsesongen bør avlyses.


– Vi har sittet i møte med Norges Fotballforbund denne ettermiddagen, og kan bekrefte at det blir en utsettelse i forhold til dagens oppsett. Spørsmålet er nå hvor lang denne utsettelsen vil bli. Fra åpningen skal vi ha fire uker til å forberede oss ved å blant annet spille treningskamper.