– Målet er tilbakekomst til nasjonalt nivå i 2022

– At Jim Johansen sier at han spiller på byens beste lag er merkelig. For han har jo ikke vært på våre treninger siden han kom nordover igjen.

MÅLSETTING: HILs sportslige leder, Frode Jacobsen, er klar på at klubben har ambisjoner om en rask retur til nasjonal 3.-divisjon. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det sier sportslig leder i Harstad IL, Frode Jacobsen, smilende. Han sier at synspunkter som dreier seg om hvem som er byens beste lag er en debatt som man må ha takhøyde for i dagens fotball-Harstad.

– Vi er jo i øyeblikket tre klubber som befinner seg på 4.-divisjonsnivået. At det oppstår diskusjoner om hvem som er best, er vel helt naturlig. Så får vi heller se når tabellstatusen i divisjonen gjøres opp til høsten, sier Jacobsen.