Helgens elitekamper utgår. - Vi taper 50.000 kroner

Det er ventet ei beslutning om eliteidrettene gjenåpnes fredag ettermiddag. Så lenge kunne ikke Harstads eliteserielag vente.

PENGESLUK: Nicolai Christensen ser pengene fly ut vinduet på grunn av utsatte kamper og flybilletter som ikke refunderes. - I en klubb med slunken økonomi er vi avhengig av å kjøpe billetter tidlig når de er billige. Lavprisbillettene får vi ikke refundert, sier han.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

Helgens innebandykamper mot Tunet i Oslo og Nor 92 utenfor Drammen er utsatt. Harstad blir hjemme for "å trene og kjede oss", som sportslig leder Nicolai Christensen formulerer seg.

Harstads flyavgang sørover skulle vært klokka 13.45. Regjeringens pressekonferanse med siste tiltak i koronapandemien er varslet klokka 14. Da forventes svar blant annet på gjenåpning av eliteidrett eller fortsatt nedstenging.