– Ville vært en sensasjon for noen år siden

Som sportslig leder i SOIF foreslo Roger Boltås for 15 år siden et felles a-lag.

POSITIV: Roger Boltås forsøkte å forene klubbene for 15 år siden. Nå skjer det omsider noe. 

sport

Hans tanke var en overbyggingsklubb mellom fotballagene i Skånland OIF og Grovfjord IL. En tilsvarende idé ble fronten fem år tidligere av daværende styreleder Kåre Thomassen. Det kom aldri noe fruktbart ut av initiativene til å forene fotballen i daværende Skånland kommune.


Grovfjord + SOIF = sant. Gamle rivaler søker samarbeid

Ledelsen i Grovfjord IL er glade for den inngåtte avtalen om samarbeid med SOIF. Men ideen måtte luftes med ildsjeler først.


– I et historisk perspektiv er det en sensasjon. Jeg syns beslutningen om samarbeid i 4.-divisjon er fantastisk, og spesielt applauderer jeg styret i Grovfjord IL, som har tatt en slik spenstig og fornuftig avgjørelse om et prøveår sammen med SOIF, sier Boltås