Mathilde fra Søndre Land er ny prosjektleder i Arctic Sports

Mathilde Sletten danket ut 54 andre søkere da hun sørget for å kapre jobben hos Arctic Sport AS.

NYANSATT: Marianne Sletten er det siste tilskuddet til staben i Arctic Sports. Nå ser prosjektleder Thibault Freté fram til å få inn enda større bredde i staben, når 27-åringen fra Hov i Søndre Land har sluttet seg til organisasjonen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

27-åringen fra Hov i Søndre Land var på plass i Harstad lørdag. Da ble TV-tårnet besøkt i knallvær. Etter å ha nytt tur og utsikt da, var hun mandag på plass for å gjennomføre sin første arbeidsdag hos selskapet, som har en sentral rolle i gjennomføringen av Arctic Race of Norway. Hun er godt fornøyd med å være installert på ny kontorplass i Harstad.

– I mitt 27-årige liv har jeg kun vært en gang nord for Polarsirkelen før jeg startet i jobben. Derfor er jeg også spent på hva Harstad har å by på, og har også mye å lære om Nord-Norge, sier Sletten.