– Vi har ikke ligget på latsida, selv om samfunnet preges av korona

IF Kilkameratene legger både dugnadstimer og økonomi inn i å tilrettelegge arenaen for større oppgaver i framtida.

BREDERE: Startsletta er en av områdene hvor IF Kilkameratene har nedlagt en betydelig dugnadsjobb. Til sammen kan leder Finn Håkon Jørstad berette om at et sekssifret beløp er brukt på å oppgradere deres hjemmearena. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det bekrefter leder i IF Kilkameratene, Finn Håkon Jørstad, og henviser da til at det har vært merkelige tider i samfunnet. Etter et snaut år hvor det aller meste har handlet om pandemisnakk, håndsprit og munnbind, betyr ikke det at man har satt hengelås på anleggsgarasjen, og tvinnet tommeltotter av den grunn i idrettslaget. Snarere tvert om.

– Vi har en stor dugnadsgjeng som legger ned en stor innsats for å forbedre vårt anlegg, sier leder Finn Håkon Jørstad.