Stoler på kommunedirektøren: – Vi blir ikke forbigått en gang til

Når turnhall er vedtatt, loves isidrettene at neste gang er det deres tur.

STÅR FOR TUR: Isidrettene tror ikke de blir stående på gangen ved neste korsvei. Einar Mikalsen fra skøyteklubben, Odd Magne Utnes fra idrettsrådet og Ludvig Forthun fra ishockeyklubben stoler på kommunedirektøren. 

sport

Kommunedirektør Hugo Thode Hansen garanterer at administrasjonen i Harstad kommune vil følge idrettsrådets prioriteringer, som kommunestyret har sluttet opp om gjennom vedtak av kommunedelplan for idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet. Han kan selvsagt ikke gå god for hva politikerne til sist gjør når idrettspolitiske saker skal besluttes.

Kommunedirektør Hugo Thode Hansen  Foto: Odd Leif Andreassen

– Nå skal vi først få på plass en etterlengtet turnhall. Neste idrettsanlegg for tur er lengdeløpsbane for skøyter og ishall, sier Hansen.