Ikke et snøfnugg i sikte

– Først blir vi tvangsstengt av staten. Så blir vi tvangsstengt av Vårherre!

SNØMANGEL: Det er liten tvil om hva som står på ønskelista til Sollifjellet alpinsenter i tida framover. For snøen kom ikke som noen julegave til alpinbakken. Det mest deprimerende er også at langtidsvarslet viser null nedbør i fast form i den nærmeste framtida. Foto: Knut Godø 

sport

Det sier daglig leder i Sollifjellet Alpinsenter, Knut S. Granås, tidlig i den første uka av januar 2021, og ser opp mot himmelen. Mens fjorårssesongen var uproblematisk med bidrag i bøtter og spann fra tidlig høst til sen vår, har man fått smake på den andre siden av medaljen denne vinteren.

– Sist vi snakket sammen et par uker før jul, var det mer snø enn hva som er tilfellet nå. For du kan trolig gå til toppen av Sollifjellet, kun iført joggesko, sier Granås.