Har kandidater til å ta opp arven

Treneren har navn på blokka over spillere som kan ta over posisjonen både på banen og som kaptein.

trener: Margunn Haugenes har hatt tid til å tenke på hvem som kan ta over den viktige rollen på banen. 

sport

Margunn Haugenes har en stund vært klar over at hun som trener må planlegge for en sesong uten Medkilas trygge anker. Mangeårig kaptein Ida Fossem blir ikke med Medkila etter sju sesonger i førsteelleveren.


Derfor tar Ida pause: – Lei av å bo i en koffert

Hun har styrt Medkilas midtbane i sju sesonger, men blir ikke med videre.


– Først og fremst er det veldig synd at Ida ikke er med videre. Det sier seg selv ut fra hvor viktig hun har vært for oss, både på og utenfor banen. Det vil bli et savn. Samtidig skjønner jeg begrunnelsen for å ta en pause, sier Haugenes.