Medkila feiret sin beste sesong på tre år: Disse ble hedret med priser

Årets spillere og årets forbilder ble kåret. Også toppskårerne ble hedret.

AVSLUTNING: Medkila hadde markering av sin beste sesong siden nedrykket til 1.-divisjon. Bak fra venstre: Margunn Haugenes, Natalie Dyring Hansen, Matias Olsen, Mina Frantzen, Roy Berntsen, Mari Alsos Höglin, Amalie Lian, Liv-Solveig Miklegard, Sigrun Linaker Dybvik, Hanne Larsen, Martine Brustad, Rachel Hignett, Lotte Hokland, Emilie Dahl, Mette Skau, Silje Johansen, Emma Sjåfjell, Agnethe Mathisen, Ole-Martin Linaker og Per Oelmann. Foran fra venstre: Kim Dolstra, Andrea Pålsdatter Hunstad, Frida Nordgård Larsen, Miriam Vilnes Mjåseth, Lotte Fossem, Ida Nylund, Line Anita Nermark og Ida Fossem. 

sport

Onsdag avsluttet 1.-divisjonslaget til Medkila sesongen med seier 2–1 over toppserieklubben Kolbotn. Sistnevnte beholdt likevel plassen i den øverste divisjonen med sammenlagt 6–2 over to kamper.

For Medkila har det likevel vært en oppløftende sesong, som ga andreplass på tabellen og bonuskamper i form av opprykkskvalifiseringen.