Margunn Haugenes om framtida med Medkila:

– Håper at byggverket fortsatt vil stå støtt

Margunn Haugenes og Medkila avsluttet sesongen med stil etter å ha sendt toppserielaget Kolbotn hjem med tap i sesongens siste kamp. Nå håper hun på at byggeprosessen i Medkila kan fortsette på samme nivå.

JUBEL: Årets sesong kunne avsluttes med jubel for Medkila-kvinnene etter å ha vunnet returoppgjøret mot Kolbotn 2-1 onsdag kveld. Etter en liten ferie går man igjen i gang med å planlegge neste års sesong. Hvilke spillere som ifører seg klubbdrakta i 2021 er foreløpig usikkert. Fra venstre: Ida Fossem, Agnethe Mathisen, Andrea Pålsdatter Hunstad og Mette Skau. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det mener Medkila-treneren etter at hun har avsluttet sin fjerde sesong som trener for klubben. Etter at laget rykket ned til 1.-divisjon i sitt første år, har det vært et fokus mot å bygge for å en gang kunne returnere til toppserien. Lagets prestasjoner har også hatt en stigende kurve siden nedrykket var et faktum i 2017. Året etter avsluttet laget på femteplass i den nest øverste divisjonen, mens de i fjorårssesongen hadde tatt ett trappetrinn på stigen til fjerdeplass. I år klarte laget å vippe jevne kamper til sin fordel, og ble nummer to på tabellen. Og om begge prestasjoner i kvaliken hadde vært like sterk som onsdagens 2-1-seier på Harstad stadion, så kunne man ha vært i nærheten av å kjempe om toppserieplassen i år.

– Nå venter en liten ferie. Deretter vil vi se nærmere på hvordan framtida vil se ut, sier Haugenes.