Koronapandemien utsatte samarbeidet. Etter måneder med venting fikk de endelig møtes

Samarbeidet ble inngått i vår. I helga fikk de endelig møtes for å trene sammen,

SAMLET: Spillere fra samarbeidsklubbene TSI og Harstad gjennomførte 2.-divisjonssamling i helga. Bak fra venstre: Chris André Selnæss, Lennart Edvardsen, Thomas Høiden Hansen, Jens Hveding Øvstebø, Joakim Dahl Haraldsen, Mads Estensen, Daniel Nyland, Magnus Johansen Beldo, Thiabault Fretè og Eirik Fredheim. Foran fra venstre: Erik Svensson, Mathias Johanson, Håkon Rinaldo, Kristian Bergland, Espen Saue og Mats Brenna. Ikke til stede da bildet ble tatt: Remi Volden, Andreas G. Sørli, mens Sondre Andreassen, Cato Mathisen, Domogoj Ferenčina, Laurits Johansen, Johannes Tande, Martin Nilsen, Ørjan Sivertsen og Mathias Mørch Pettersen ikke kunne delta i helga. 

sport

I april inngikk Harstad Håndballklubb (HHK) og Tromsøstudentenes Idrettslag (TSI) en partnerklubbavtale for å få til et samarbeid om 2.-divisjonsspill i førstnevnte klubb. Spillerne fra HHK og TSI skulle i hverdagen trene i hver sin by, men samles i Harstad for helgesamlinger. Sistnevnte skulle vært i gang i august.

Denne langhelga kom samarbeidslaget endelig i gang.