Hospitantene Frida og Helene forventet ikke spilletid i 1.-divisjon: – Positiv overraskelse

Søndag kan 16-åringene Frida Nordgård Larsen og Helene Alsos Höglin bli å se i 1.-divisjonsspill for Medkila.

JU­NI­O­RER: Fri­da Nord­gård Larsen og He­le­ne Als­os Hög­lin fo­to­gra­fert som inn­byt­te­re i en pau­se un­der en av årets 1.-di­vi­sjons­kam­per. – Selv om du ikke får spille, er det mye læ­ring bare ved å være med på tu­re­ne og i gar­de­ro­ben og se hva som fore­går, sier Als­os Hög­lin. 

sport

Trener Margunn Haugenes har varslet at Medkila ikke kommer til å gi bånn gass i serieavslutningen mot Fart, som spilles søndag og sendes direkte på ht.no. Grunnen er den forestående opprykkskvalifiseringen mot Kolbotn.


Kvalifiseringsfinale er flyttet. Får tre kamper på halvannen uke

Kansellerte fly gir Medkila et tett program i kampen om opprykk.


– Lærerikt

Det kan gi muligheter for både de som har lite spilletid ellers, samt hospitantene til a-stallen.