– Vi lever godt med den neste kommunale fireårsplanen

Ishockey-leder Ludvig Forthun og skøytetrener Ole Andreassen lever godt med hvordan kommunens anleggsplan ser ut for øyeblikket.

ISMASKIN: Ishockey-leder Ludvig Forthun har et håp om at det nå investeres i en ny ismaskin og garasje ved Kanebogen stadion. Dette er i tråd med anbefalingene til Idrettsbyen Harstad, og vil koste rundt 4 millioner kroner. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Mens ishallen som Harstad Mariners ønsker ligger uprioritert i kommunens anleggsplaner, er planene om kunstfrosset isflate ved Kanebogen stadion nederst. Det lever både Forthun og Andreassen godt med.

– Det går helt fint i denne omgangen. Virktigst for oss er det at man setter i gang med det som er omtalt som fase 0 i anleggsprosjektet knyttet til isidrettene, sier duoen.