– Motivasjonen for å kakke ball i 3.-divisjon er fortsatt stor i SOIF

Skånland-kaptein Erik Hustad er ikke i tvil om at Skånland vil framstå slagkraftig på 3.-divisjonsnivået i 2021.

SLAGKRAftig: Skånland-kaptein Erik Hustad er ikke spesielt bekymret for at laget skal ha mistet noen form for motivasjon, etter at 2020-sesongn endte i mye trening, men ingen kamper. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Skånland-kapteinen etter at han ledet et lag som ikke fikk spille fotball i 2020-sesongen. De har holdt koken i treningsarbeidet, og forberedt seg som at sesongen skulle komme i gang. Det endte den opp med å ikke gjøre. 16. september kom beskjeden fra fotballforbundet om at årets sesong for 3.-divisjonsfotballen og lavere var avlyst.


Se hele oversikten her:

Mandag kom krisepengene: - Avgjørende for vår økonomi

Nær 600 millioner kroner ble utbetalt i den hittil siste krisepakken fra regjeringen. Skånland OIF fikk kompensert mest lokalt.


– Det var selvfølgelig et slag i trynet å aldri komme i gang med årets sesong. For selv om vi ikke har trent med kontakt, så har vi lagt ned en solid treningsinnsats, og var veldig klar for å komme i gang med sesongen. Det er en motivasjon som jeg ikke tror at slipper taket, selv om vi må vente en ekstra sesong på å komme i gang, sier Hustad.