– Presset har vært stort

Josefine Eilertsen kjente på presset av å ha overtatt verdens beste traver.

SEIERSMASKIN: Josefine Eilertsen var spent på hvordan Odd Herakles første oppgave i hennes trening forløp. Hun trengte ikke å bekymre seg. Odd Herakles, som ikke har tapt et travløp på et drøyt år, jogget i fra konkurrentene under Unionskampen på Färjestad travbane. Her er Odd Herakles avbildet på seremoniplass i helga sammen med medeier Linda Kvernenes (t.v.), Josefine Eilertsen og kusk Tom Erik Solberg. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD 

sport

Odd Herakles er utvilsomt verdens beste kaldblodshest i øyeblikket. Da eier Odd Paulsen bestemte seg for å bytte treningsfasiliteter, ble Harstad-kvinnen Josefine Eilertsen engasjert til å ha det daglige ansvaret for hesten.

Det er ingen enkel oppgave.