Lokale fotballtrenere om avlysningen av breddefotballens seniorsesong:

– Avgjørelse som ventet

– Jeg har forståelse for beslutningen. Men samtidig er det beklagelig.

Seierstro: Rune Olsen har forståelse for at det gikk mot en avlysning av årets breddesesong på seniorsida. Samtidig er han veldig klar på at han mener at det er synd at serien ikke ble satt i gang. – Guttene har levert en fantastisk treningsinnsats. Og jeg er overbevist om at vi hadde vunnet årets 4.-divisjon, sier Olsen. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Det sier HIL-trener Rune Olsen om det faktumet at Norges Fotballforbund gikk hen og avlyste breddefotballens sesong på seniorsida fredag formiddag. Det var etter hvert en avgjørelse som var forventet fra fotballforbundets side.

– Jeg forstår at dette er avgjørelsen som tas nå. Etter hvert som tida gikk så måtte jo denne avgjørelsen komme. Men mest av alt er dette synd for HILs del, mener Olsen.