Camilla og Martine debuterte for TIL på klubbens 100-årsdag

Camilla Dyring Hansen og Martine Olsen fra Harstad er blitt Tromsø IL-spillere.

KLUBBSKIFTE: Camilla Dyring Hansen og Martine Olsen fra Harstad spilte for første gang for Tromsø IL samme dag som klubben feiret 100-årsdag. 

sport

Dyring Hansen ble offisielt spilleklar tirsdag 15. september, som er 100-årsdagen til klubben. Samme kveld debuterte hun i kamp for TIL sammen med Martine Olsen, også hun på overgang fra Medkila. Olsens overgang var i boks 10. september.

Begge spilte for Medkila i 1.-divisjon senest i fjor, og har tre sesonger bak seg i stallen siden de debuterte i Toppserien i 2017.

For TIL kom debuten i juniorserien for 19-årslag, og det gikk veien. Tromsø slo Fløya 2–1 på bortebane, og med seieren er laget to poeng bak tabelltoppen.

Ekstra stas var det å få debuterte og vinne for en 100-årsjubilant på selve bursdagen.

– Det var veldig gøy, rapporterer Martine Olsen, som skåret to mål på 11 kamper for Medkila. Det ene i Toppserien mot Vålerenga, mens den andre skåringen kom mot nettopp Tromsø i NM-cupen i mai i fjor.

Dyring Hansen fikk 24 kamper for Medkila før hun i høst flyttet fra byen grunnet studier.

Kristiansen signerte for Tromsø

Emilie Kristiansen fortsetter karrieren på 2.-divisjonsnivået med TIL.


Emilie Kristiansen er en tredje tidligere Medkila-spiller i Tromsø IL. Ibestadværingen signerte for TIL i februar, men har ikke fått spille i rødt og hvitt på grunn av koronasituasjonen og stans i treninger og kamper for breddefotballen.