Vant for første gang på 16 måneder

Gode plasseringer har det vært mange av, og endelig skulle det igjen lykkes for den Harstad-eide hesten Gardin Trappa.

FØRST: Gardin Trappa travet inn 20.000 kroner på konto til eierne Lisbeth Fossen og Per Jørgensen søndag kveld.  Foto: Geir Arne Johnsen

sport

Myr Faksen var favoritt i første løp, men det var andrevalget som stakk av med seieren. Gardin Trappa og Silje Kristin Eilertsen kom først over målstreken. Sist den gjorde det var i mai 2019. I mellomtiden har det blitt en haug med gode plasseringer.

- Vi kjørte litt saktere enn forventet, banen var tung i kveld. Gardin Trappa er bedre til å kjøre i tet i førstesporet. I dag gjorde vi nettopp det og holdt våre sterkeste konkurrenter unna og vant», forteller en strålende fornøyd Eilertsen etter løpet.