Oskar klarte målsettingen da han vant gullet

En blid gutt i Tromsø lørdag var Oskar Stattin fra IK Hind. Også han løp en gnistrende 400 meter.

FORNØYD: Oskar Stattin fra IK Hind var blant flere utøvere fra Harstad-klubben som kommer hjem fra KM med gull og gode resultater.  Foto: Pål Rainer Røvik Johansen

sport

Stattin fikk KM-sølv med tiden 59,67 sekunder på 400 meter, kun slått av Wulff Røvik Hunstad fra Kvæfjord IL.

Wulff er landets raskeste 14-åring på 400 meter. Søndag tok han kretsrekord på den doble distansen.

Wulff Røvik Hunstad fra Kvæfjord slo til igjen da han ble kretsmester på 400 meter.


– Jeg klarte å komme til mål på under minuttet, og det var målsettingen min. Det ble en bra personlig rekord. Underveis i løpet kjente jeg at det gikk bra, samt at jeg klarte å holde farten oppe. På de siste 100 meterne stivnet jeg litt, men det gikk likevel, sier Stattin.