Hans Magnus skal konkurrere mot verdensstjerner: – Det verste som kan skje, er at jeg velter over en av dem

Hans Magnus Eldby Dahlslett har planlagt å gå i brudd og vise ryggen til noen av sportens største stjerner.

BEREDT: Det lokale sykkelhåpet i norgesmesterskapet er Hans Magnus Eldby Dahlslett. Han levner ikke seg selv store muligheter, men akter å gjøre det han kan for å gjøre seg bemerket mot proffene. Foto: Privat 

sport

Startfeltet kan skremme noen hver, men NM-debutanten fra Harstad har ikke frykt for sykkelrittet som venter søndag selv om så godt som hele Norges EM-lag med kaptein Alexander Kristoff er påmeldt. Det samme er Edvald Boasson Hagen, Carl Fredrik Hagen, Sven Erik Bystrøm og et kobbel med proffsyklister.

– Jeg er i litt av et selskap, et sjeldent ett. Jeg har aldri opplevd å få sykle sammen med slike verdensstjerner og så mange profiler tidligere, sier Eldby Dahlslett.