Harstads eneste deltaker under junior-NM:

– Skal lukte på rekorder

Robert Sheath satser på at en middels generalprøve skal føre til løp med mot klubbrekordene under helgas utgave av Junior-NM i Kristiansand.

JUNIOR-NM: Robert Sheath er IK Hinds eneste utøver som skal delta under årets Junior-NM i friidrett i Kristiansand. Sheath har mesterskapet som årets store mål, og håper på å bevege seg ned imot klubbrekordene på 200- og 400 meter. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Under mandagens generalprøve i Stangnes idrettspark var løperen nede i startblokkene på 200 meter. Her har Sheath et mål om å nærme seg klubbrekorden på distansen. Hvor han sto hen for øyeblikket skulle komme fram under løpsstevnet i Stangnes idrettspark. Men slik gikk det ikke.

– Det var litt småkaldt samtidig som vindforholdene ikke var optimale. Jeg landet derfor på en tid midt på 23-tallet, og er vel ikke helt fornøyd med det, sier Sheath, som har et mål om å utfordre klubbrekorden på distansen. Den tilhører Iver Koppen, og lyder på 22,79.