– Det er farlig å undervurdere oss

Kim Dolstra melder at Medkila er godt forberedt til å møte serieleder Stabæk til toppoppgjør på bortebane lørdag formiddag.

SKALP: Kim Dolstra og Medkila drar til toppoppgjør i Bærum mot Stabæk som ubeseiret. Dolstra ser fram til å gjøre et forsøk på å ta skalpen til seriefavoritt Stabæk. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Den nederlandske midtstopperen tar med seg lagkameratene til oppgjøret som blir regnet som det store oppgjøret i 1.-divisjon denne helga. Begge lag står med fire strake seirer, mens Stabæk holder tabelltoppen med ett plussmål mer enn kvinnene fra Harstad.

– Det virker som om hele verden mener at Stabæk skal vinne serien og rykke opp til eliteserien. Vi venter oss en tøff kamp. Men vi drar godt forberedt til kampen, sier Dolstra om kampen på Nadderud stadion.