Andrea ett år etter Norway Cup-triumfen:

– Av alt jeg har gjort, er det dette jeg er mest stolt over

I dag er det gått ett år siden Andrea Pålsdatter Hunstad og lagkameratene hevet trofeet for finaleseieren i Norway Cup.

STOR SEIER: Andrea Pålsdatter Hunstad sto fram som banens beste i finalekampen da Brage Trondenes tok hjem finaleseieren som vinnere av 15-årsklassen for gutter for ett år siden. Foto: privat 

sport

På vei til landslagssamling i Porsgrunn mandag ble det tid til å mimre over triumfen på Ekebergsletta 3. august 2019. Da klarte for første gang et fotballag fra Harstad, riktignok med spillere også fra Kvæfjord og Evenes, å vinne verdens største fotballturnering. Brage Trondenes gutter 15 år skrev et nytt kapittel i lokal fotballhistorie. Sentral i begivenhetene var ei jente fra Borkenes.

– Lar seg vanskelig beskrive

– Norway Cup-seieren min største opplevelse, og det jeg er mest stolt over å ha gjort. Ett år senere er det fortsatt nærmest ubeskrivelig. Følelsen den gang lar seg vanskelig beskrive, sier Andrea Pålsdatter Hunstad.