Koronatiltak under V75:

– Folkefesten må utebli

June Reyes har alltid vært sentral i å arrangere V75-dager med folkefest-garanti. Nå er hun for første gang redd for at dette ikke blir tilfellet i år.

STORDAG: I år skal det bli en sportslig festforestilling når V75-dagen avvikles i Harstad travpark. Men for første året på rad kan vi ikke arrangere noen folkefest under V75-dagen, sier daglig leder i Totonor, June Reyes. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Når man slår på stortromma og kaller inn til det som er den ubestridte stordagen for lokal travsport 1. august, er det uten at det kan bli den folkefesten som alle kjenner arrangementet som.

– Det er et spesielt år i forhold til vårt store arrangement. For koronareglene setter klare begrensninger til hvor mange tilskuere som kan være på tilskuerplass. Man kan heller ikke arrangere noen travfest med de reglene som nå råder i samfunnet. Og det er nok noe som gjør det litt mer krevende i forhold til å ta vare på det sosiale aspektet av arrangementet, sier daglig leder i Totonor, June Reyes.