Nærmer seg seriestart for Medkila:

– Vi blir bedre i år

Søndag sparker Medkila i gang sesongen borte mot Åsane.

laget: Bak f.v. Roy Berntsen, Andrea Pålsdatter Hundstad, Emma Lykke Sjåfjell, Ida Nylund, Frida Nordgård Larsen (hospitant), Agnethe Mathisen, Lotte Fossem, Lotte okland, Liv Solveig Miklegard, Mette Skau, Kim Dolstra, Mina Frantzen. Foran f.v. Ida Fossem, Sara Aas Berntsen, Sigrun Linaker Dybvik, Amalie Lian (hospitant), Rachel Hignett, Silje Johansen, Hanne Larsen, Natalie Dyring Hansen (hospitant), Miriam Vilnes Mjåseth, Margunn Haugenes. 

sport

Medkila-trener Margunn Haugenes tror og håper på en god sesong for laget sitt.

– Vi har mer kontinuitet i år enn tidligere. Vi har en sterk sentrallinje med mange av de samme spillerne. Vi har fått jobbet sammen med det vi ønsker å få til i noen år nå. Vi har kanskje fortsatt en ganske ung tropp, men mange av de unge spillerne har en del erfaring fra nivået. Jeg har god tro på at vi blir bedre i år, sier Haugenes.