Får 500.000 til sykkelarenaen: – De skal vi bruke så fort som mulig

Bjørn Tore Woll og Stian Kristoffer Evensen har smilt mye på Harstad Sykkelparks vegne de siste årene. Det kan de fortsette med.

TILDELINGSJUBEL: President i Harstad Cykleklubb, Bjørn Tore Woll, og prosjektleder for Harstad Sykkelpark, Stian Kristoffer Evensen har all grunn til å smile. Fredag slapp de nyheten om at de hadde fått tildelt 500.000 kroner fra Troms og Finnmark fylkeskommune. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Fredag ettermiddag kunne nemlig duoen presentere at det igjen blir bevilget penger til Harstad Cykleklubb. Denne gangen er det Troms fylkeskommune som åpner pengesekken og tildeler midler til Harstad Cykleklubb.

– Vi har fått tildelt 500.000 kroner fra Troms og Finnmark fylkeskommune, kunne Evensen presentere for et tresifret antall fremmøtte i Harstad sykkelpark fredag kveld.