Sjokkerte Trav-Norge under Oslo Grand Prix-dagen:– Vil hedre onkel Ole

– Drømmen min er å få komme hjem for å kjøre Ole Bendiksens minneløp med Tayno Destrier.

  Foto: Eirik Stenhaug, Equus media

sport

Det sier Per Ivar Bendiksen fra Elda i Kvæfjord samme kveld som han har hatt sin største dag på travbanen noensinne. Da det var duket for Norges største travdag, Oslo Grand Prix-dagen på Bjerke travbane søndag, viste nemlig amatøren null respekt for langt mer meritterte kusker. Over sprintdistansen kom han nemlig tidlig dunkende via tredjesporet med Tayno Destrier, hesten som han eier en liten prosentandel av. I løpet ved navn Energima-løpet, skulle man kanskje tro at hesten begynte å merke hardkjøret, etter å ha vært med på alt av åpningskjør. Men i stedet så forlot hesten konkurrentene på oppløpet, og vant kontrollert på smått fantastiske 11,0 på sprintdistanse. Ekspertene i TV-studioet trodde knapt det de så. Og etter å ha fått summet seg litt, måtte de konkludere med at dette var en vanvittig prestasjon av løpets sjuendevalg.


Louise fikk fart på storfavoritten til slutt

Etter storskrell i første avdeling, holdt mange pusten i første avdeling, holdt mange pusten på Louise Vebostad Trudvangs vegne . Det løste hun med bravur.


– Utvilsomt min aller største dag på travbanen noensinne, sier Bendiksen.