Aktiviteten begrenses på flere baner. Her får kun de eldste ungdommene trene

Når fotballbanene i Medkila og Kilbotn gjenåpnes, blir det ikke fritt fram for å bruke kunstgressene.

MEDKILABANEN: Grønt og innbydende kunstgress er klart for å ta imot de eldste lagene i Medkila IL. Flere plakater med koronavettregler er satt opp for å minne om hvilke krav som må oppfylles. Ungdommene som spilte enspretten holdt god avstand til hverandre da Harstad Tidende var innom banen onsdag kveld. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Harstad kommune har godkjent treninger igjen etter stenging siden 12. mars, men foreløpig er stadionanlegget kun tilgjengelig for organisert aktivitet for 15-åringer og eldre.

Klubbene i kommunen er i ferd med å finne sine tilnærminger. Styret i Medkila IL vedtok mandag kveld at det åpnes for organisert aktivitet kun for lag fra 2005 og eldre til og med seniorene for kvinner og menn.