Opplevde tøff underslagssak: – Stolt over responsen

– Måten medlemmene har taklet vår sak på, har vært rørende for en klubbleder å oppleve.

TUNGT: Kilkameratene har vært i gjennom en tung tid. Leder Finn Håkon Jørstad er imidlertid rørt over måten som klubbmedlemmene har taklet saken på. – Opplevelsen har vært sjokkartet for oss som klubb.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Datoen er 2. mars. Kilbotn gjør seg klar til langrennsfest ganger to på en drøy ukes tid. Mye skal planlegges for at arrangementene skal flyte. To store og gode arrangementer skal forhåpentlig sørge for at Medkila Skilag og Kilkameratene skal stå enda nærmere hovedmålet til klubbene. Om ikke koronaviruset er x-faktoren som får innvirkning på de to idrettskonkurransene, skal man forhåpentligvis være enda nærmere idrettsarrangementet som man drømmer om å stå for. NM – del 1 er målet i horisonten. Og med rutinen som de to klubbene har med å levere arrangementer som har fått toppscore gang etter gang, er ikke det usannsynlig.

Sliter med å sove

Men for leder i Kilkameratene, Finn Håkon Jørstad, er det ikke bare en stor arrangementsbyrde som tærer på. En tredje sak, en internsak i klubben, sørger for at han blir oppspist når det kommer til kapasitet. På toppen av arrangementsansvaret, har man hatt en intern prosess gående i klubben.