Ursin Ingebrigtsen i Grovfjord-drakt: Skåret to mål på prøve

Marcus Ursin Ingebrigtsen stjal showet da Grovfjord slo Sortland i Blåbyhallen lørdag.

TROPPEN: Grovfjords utvalgte i sesongens første treningskamp. Foran fra venstre: Golam Hossini, Sindre Brandsegg, Jonas Rasmussen, Eirik Christensen, Stian Christensen, Johannes Fagerli Dragøy, Øyvind Pedersen og Osayd Turkman. Bak fra venstre: Vegard Jørgensen (gjest), Viktor Framvik, Ali Haidiri, Tom Roger Markussen, Markus Hoff Svendsen, Karl-Harald Bruun, Sivert Antonsen, Thomas Bergland (trener), Marcus Ursin Ingebrigtsen og Stian Reppen Pettersen.  Foto: Svein Bertin Simonsen

sport

Prøvespiller og matchvinner Marcus Ursin Ingebrigtsen ble tomålsskårer i oppgjøret mellom de to divisjonskollegaene. Spillende trener Eirik Christensen ville ikke vært veldig bestridende til en eventuell overgang.

– Alle vet hva Marcus står for fotballmessig. Hva han ender opp med å gjøre, skal ikke vi legge oss altfor mye oppi. Han hadde lyst til å være med å prøve seg i dag og han klarte seg åpenbart veldig bra. Hva han tilslutt vil, må han finne ut av. Hvis det blir aktuelt diskuterer vi gjerne muligheten for at han blir en del av klubben, sier Christensen.