Fire fra Medkila Skilag klar for Kong Haralds Ungdomsstafett

Fire av åtte løpere som skal gå på Troms Skikrets to lag under Kongestafetten i Holmenkollen, kommer fra Medkila Skilag.

UTTATT: Ask Jørgensen (fra venstre) og Noah Nylund er tatt ut på førstelaget til Troms, mens Nora Mikkelsen og Andreas Skjelle skal gå for andrelaget. 

sport

Det kan trener hos Medkila Skilag, Patrick Nylund respondere om etter at Troms Skikrets gjorde sitt uttak til den prestisjetunge stafetten. Arrangementet med det offisielle navnet, Kong Haralds Ungdomsstafett, samler løpere fra hele landet til en prestisjetung lagkonkurranse.

– Vi hadde vel forhåpninger om at Noah Nylund, Ask Jørgensen, Andreas Skjelle og Nora Mikkelsen skulle bli tatt ut etter innsatsen under Hovedlandsrennet, sier treneren om arrangenmentet som går av stabelen søndag 8. mars.