Hallmester Harald Vollen:

– Har utnyttet vårt potensial

– Det har vært moro å komme på jobb når man utelukkende blir møtt med skryt av glade og fornøyde brukere.

HALLMESTER: Harald Vollen har vært hallmester i Stangneshallen i 33 år, og har vært med på å skape god drift, både økonomisk og sportslig. Det har igjen ført til at man har kunnet ta investeringer i og gjøre vedlikehold av Stangneshallen. - Det er årsaken til at vi i dag har en oppdatert og moderne hallbygning, sier Vollen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier Harald Vollen om det som nå har strukket seg til å bli de siste 33 årene av sin yrkeskarriere. Da har han bekledd jobben med å være hallmester i Stangneshallen. Og reisen som han har vært med på i jobbsammenheng har vært bemerkelsesverdig.

– Vi har klart å treffe et marked som er der, og har maktet å tilpasse oss et marked som er stort. Og vi har tilpasset oss gjennom årene. Først leide vi ut til Forsvaret. Da de valgte andre løsninger, gikk vi etter hvert over til videregående skoler og deres avvikling av eksamener. Nå går det mye i seminarer, kurs og konferanser, sier hallmesteren.