Klar for nordnorsk opptur

Lars Movik sa ja til Harstad i det sekundet han fikk spørsmålet.

Klar: Porsgrunn-mannen Lars Movik er spillesugen, og gleder seg til å representere Harstads herrer i kampsammenheng. Det skjer for første gang i Stangneshallen mot Bossekop. – Jeg ble bare så tent på å være med på å løfte laget til allnorsk nivå, sier Movik: Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Porsgrunn-mannen, som tidligere har vært en viktig bakspiller hos Urædd i nasjonal 2.-divisjon, legger ikke skjul på at han var klar for en utfordring. Movik, som var bosatt i Mo i Rana da telefonen kom, satte kursen for Harstad omtrent umiddelbart.

– Jeg kjente at jeg var skikkelig sugen på å være med på spill hos Harstad. Jeg tente rett og slett på ideen om å være med på å spille Harstad opp i nasjonal 2.-divisjonsserie. Å være med på å sette Nord-Norge på håndballkartet , humrer Movik om innkomsten i Harstads rekker.