Bygdefolket tok brannfakkelen - nå er alt på stell til KM-festen

Oppfordringen til Fjell Skilags medlemmer om å stille opp for å få til et verdig kretsmesterskap har blitt tatt imot med begge hender.

STARTNUMMER: Torsdag ettermiddag var store deler av dugnadsmannskapet i gang med de siste forberedelsene til årets kretsmesterskap. Fra venstre: Kjersti Myrnes Balto, Line Solum, Kåre Thomassen, June Vesterheim, Odd Are Hansen, Lena Tovås og Oddveig Dalbakk. Foto: Stig Tovås 

sport

For et par måneder siden var det knyttet litt nervøsitet og spenning til hvordan Fjell Skilag ville løse oppgaven med å stå som ansvarshavende for et stort arrangement som kretsmesterskapet på ski. En ting var at man måtte bla seg 15 år tilbake i historiebøkene for å finne sist gang Fjell Skilag sto for et arrangement av denne størrelsen. En annen sak var at det krevde et langt større apparat enn skilagets harde langrennskjerne for å komme i mål med et arrangement som dette. Men den frykten viste seg å både være totalt ubegrunnet og betydelig overdrevet.

– Responsen vi har fått fra folk er enestående. Hele bygda har mobilisert inn mot helgas kretsmesterskap, sier rennleder Jan Erik Reinås.