Magnus Vesterheim:

Har tørt krutt i Østerrike

Magnus Vesterheim er offensiv i hodet når han står på startstreken for første gang i 2020.

OPTIMISTISK: Magnus Vesterheim gleder seg til å stå på startstreken i lørdagens Kaiser Maximillian Lauf i Østerrike lørdag. Det innleder en måneds langrennsopphold i Sentral-Europa for kvæfjerdingen. Arkivfoto: Visma Ski Classics 

sport

Det sier Vesterheim når han legger inn sin siste treningsøkt i Lillehammer for denne gang. Den neste måneden vil nemlig være godt pakket med langrenn og konkurranser før perioden avsluttes med ett av sesongens klart største mål; Marcialonga i Nord-Italia siste helga i januar

– Jeg føler meg klar for å gå i gang med hoveddelen av sesongen. Og jeg har god tro på å kunne levere solid i månedene som kommer, sier løperen som representerer Team Kaffebryggeriet.