Mobilforbud er ett av suksesskriteriene til Landsås-jentene

I sin første sesong med sluttspill har 12-årslaget til Landsås tre finaleseirer på like mange forsøk.

PREMIESEREMONI: Landsås fikk 1.500 kroner for seieren i Nyttårsturneringa. Bak fra venstre: Kaja Osvaag, Sofie Bertine Sæther, Emilie Jørgensen, Alma Johnsen Lindstad, Oline Lundemo Heide, Mathea Rubach Berg, Thea Bakke-Andreassen og trener Tone Ulvang. Foran fra venstre: Sina Marie Ulvang Loktu, Vilde Hodel Gudmundsen, Julie Andreassen Bøe og Ina Linnea Vik Ovesen. Duoen Emilia Didriksdottir og Liis Marie Kullas Jensen spiller på laget, men deltok ikke i turneringa. 

sport

Søndag ble det seier 7–4 over Bravo i finalen i nyttårsturneringa i Tromsø. Tidligere har jentene vunnet Kraftcupen i Harstad og Rallarcupen i Kiruna.

Trener for laget er Tone Ulvang, som ikke påberoper seg å være en avgjørende faktor.