Stortap for Landsås-herrene

Landsås holdt godt følge til pause. Men etter sidebytte var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne.

TØFT: Rune Selnes og Landsås fikk det tøft mot Kabelvåg i Landsåshallen søndag. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det var konklusjonen etter at lagene hadde spilt to ganger 30 minutter i Landsåshallen søndag ettermiddag. Mens man holdt gjestene fra Kabelvåg til 9-12 i første omgang, var det bare ett lag på banen i første halvdel av andre omgang. Kampen endte 20-29 i gjestenes favør.

Hovedrollene på fjorårets Lødingen-trener, Kjell Hugo Pedersens, mannskap fra Lofoten ble også spilt av lokale gutter. Den tidligere spilleren Jonas Hegdal vartet opp med 11 skåringer, mens harstadværingen Markus Fossheim fulgte hakk i hæl med ti skåringer. Mestskårende for Landsås var trioen Nikolai Aas Hansen, Skjalg Slobowski og Mats Larsen. De satte inn fire skåringer hver.