Inge Takøy om nedrykkene til nordnorske fotballklubber:

– Ingen blålys-fare ennå

– Spørsmålet ditt er nok litt for generelt til å svare klart ja eller nei på.

UHELDIG: Inge Takøy har god kjennskap til nordnorsk fotball, gjennom et langt liv i flere nordnorske fotballspiller. Den daglige lederen i Tromsdalen UIL mener at årsakene til et kollektivt nordnorsk fotball-nedrykk er mer sammensatt enn som så. Arkivfoto: Ronald Johansen, iTromsø 

sport

Det sier daglig leder i Tromsdalen UIL, Inge Takøy, etter å ha blitt spurt om det jobbes for dårlig i nordnorsk fotball. Det er et spørsmål som han får servert etter at Tromsø måtte ta den tunge veien ned fra eliteserien søndag kveld. Bak dem, på det nordnorske lasset, avsluttes en sesong hvor det Tromsdalen UIL, Mjølner og HIL alle skal spille en divisjon lavere i 2020-sesongen enn hva tilfellet var i 2019.

– Jeg tror ikke nødvendigvis at det er slik at det er nødvendig å skru på blålysene ennå, sier fotball-lederen fra Harstad.